EДУКАТИВНИОТ ЦЕНТАР ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА

Сподели:

Едукативниот центар продолжива со работа со физичко присуство, со запазување на ковид мерките.

Продолжуваат со работа работилниците по АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ и ШПАНСКИ ЈАЗИК.