Меѓународен ден на Планетата Земја

Меѓународен ден на Планетата Земја

По повод 22 април Меѓународниот ден на Планетата Земја, децата координатори при Детската Амбасада за Сите Деца во СВетот, во соработка со учениците од ООУ „Пецо Даскалот“ – с. Долнени, успешно реализираа работилница на тема „Ден на Планета Земја“. Работилницата предвиде работа во 4 групи, каде што децата од Детската Амбасада, Божица Радеска, Теодора Димовска, […]