Детската Амбасада за Сите Деца во Светот средба со Претседателот на Владата на Република Македонија Г-дин Зоран Заев

Детската Амбасада за Сите Деца во Светот средба со Претседателот на Владата на Република Македонија Г-дин Зоран Заев

Детската Амбасада за Сите Деца во Светот денес оствари многу значајна средба со Претседателот на Владата на Република Македонија Г-дин Зоран Заев, на која средба се дискутираа елементите на соработка и поддршка во интерес на нашите најмили – децата.   The Children’s Embassy for All Children in the World today held a very important meeting […]