Божикен ручек

Божикен ручек

По 17-ти пат, традиционално, во организација на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот, 500 деца се дружеа на свечен Божикен Ручек и ќе го славеа Христовото раѓање. На оваа прослава Детската Амбасада за Сите Деца во Светот го додели најпрестижното признание за општествена одговорност ОРДЕН ЗА НОСИТЕЛ НА МИРОТ. Оваа година ова меѓународно признание […]