Летен камп хотел „Инекс Олгица“ Охрид

Летен камп хотел „Инекс Олгица“ Охрид

Реализација на традиционалната Летната програма на Летниот камп 2022 во хотел „Инекс Олгица“ во Охрид во период од 26 јуни до 02 јули, со група од 22 деца. Покрај природните убавини на Охридското езеро и можностите кои ги нуди прекрасниот Хотел „Инекс Олгица“, децата учествуваа во работилници, игри, истакнувања, кои ги предвидува самата програма, се […]