ОД ДЕЦАТА ЗА ДЕЦАТА

ОД ДЕЦАТА ЗА ДЕЦАТА

Детската Амбасада за Сите Деца во Светот го реализира традицоналниот Проект „Од децата за децата“, кој што е во координација со седумте Основни Општински Училишта од Прилеп. Целта е постигната и се разбуди духот на јасен придонес на секој ученик во градењето на хуманистичкото општество. При тоа децата донираа средства (пари, храна, облека, играчка или […]