„Јунаците од бајките на Андерсен“ а Меѓународниот карневал „Прочка“ во Прилеп

Сподели:

Членовите на Детската Амбасада зедоа учество на Меѓународниот карневал „Прочка“ во Прилеп, каде се претставија со маската „Јунаците од бајките на Андерсен“, активност предвидена во програмата од Интернационалниот проект „Ноќ со Андерсен“.