Светскиот ден на Спонзорството

Сподели:

На 05. септември е светскиот ден на Спонзорството, а по тој повод Детската Амбасада за Сите Деца во Светот, организираше настан на кој додели Благодарници за покажана хуманост и разбирање во градењето на хуманистичкото пштество.
Благодарници беа доделени на сите пријатели на децата, кои преку разни начини помогнаа за успешна реализација.