Проект „Ноќ со Андерсен“ – Игри

Сподели:

Уште една успешно реализирана активност од Проектот „Ноќ со Андерсен“ на членовите од Детска Амбасада за Сите Деца во Светот.
Децата со голем интерес ги следеа игрите, а позитивната атмосфера придонесе за зголемување на напреварувачкиот дух на игрите пантомима, асоцијација, расипан телефон и меморија, каде што беа презентирани бајките на Андерсен.
Место на одржување е Паркот на Револуцијата во Прилеп.
Децата со задоволство ја изработија оваа активност и уживаа во убавото време и чистиот воздух.