Посета на активот и учениците од ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

Сподели:

novost-posetagocedelcev

 

Запозннавање на учениците со правата на детето според конвенцијата и декларацијата на ООН, но и со активностите на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот

1 thought on “Посета на активот и учениците од ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *