Запознај ја Македонија за да ја сакаш повеќе

Сподели:

Едукативна посета на Стоби, Струмица со весела дружба во хотелот „Вила Парк“ и прекрасните манастири св. 15 Тивериополски маченици, св. Богородица – Елеуса, св Леонтиј(Водоча), како и убавите бањи хотел „Цар Самуил“ во Банско. Проект за социјализација и правилен психо-физички развој на децата.