Заедно посилни

Сподели:

Заедно посилни – Едукативна посета на градот на конзулите Битола. Во организација на Детската Амбасада се реализираше едукативната посета на убавиот град на конзулите Битола.Целта беше постигната со самото дружење на децта од различна возраст и различни целни групи, која цели кон правилен психо-физички развој на децата.Продолжуваме со реализација на оваа едукативна програма која е од многу големо значање за децата.